Brokers vergelijken (2021)

Bent je opzoek naar een broker die je kunt gebruiken vanuit Nederland? Dan bent je hier op het goede adres! Wij vergelijken brokers en geven een goed overzicht van de beste brokers van Nederland. 

brokers

Vergelijk brokers

etoro-logo

Cashwhale waardering:

4.5/5

Cashwhale waardering:

5/5

Hoe kies je de juiste broker?

Online brokers zijn financiële instellingen die gespecialiseerd zijn in effectenhandel. Het is belangrijk om alle kosten te controleren die door online brokers in rekening worden gebracht. Andere factoren zijn afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden. Heeft u veel ondersteuning nodig? Kijk dan hoeveel je hiervoor betaald hebt. Welk platform gebruikt de online broker? Hoe betrouwbaar zijn deze? Wat zijn de technische mogelijkheden? Hoe zit het met de klantenservice? Dit zijn allemaal factoren die uw keuze kunnen beïnvloeden.

Etoro

eToro is een van de meest sociale en gebruiksvriendelijke broker op de markt. En het staat ook bekend als de beste broker  voor beginnende investeerders. Daarom mogen we, wanneer we brokers vergelijken, de broker zeker niet missen.

eToro staat bekend als een sociaal handelsplatform. Dit betekent dat eToro-gebruikers ook sociale netwerken met elkaar kunnen vormen. eToro is een zeer geliefd platform omdat het geen commissies in rekening brengt voor de handel in aandelen en indexfondsen. Op deze manier worden de kosten voor de gebruiker altijd laag gehouden. Investeren via het platform is erg handig, zeker voor beginnende investeerders. Dit maakt het gemakkelijk en snel om binnen enkele minuten een account aan te maken. De interface is gemakkelijk te gebruiken en je leert de trucs in een mum van tijd. Lees hier onze review over Etoro.

DEGIRO

DEGIRO is een Nederlandse makelaar opgericht in 2008 door oud-medewerkers van de Nederlandse makelaar Binck. Het platform is in 2013 opengesteld voor particuliere beleggers en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een van de beste brokers van Nederland. Ze hebben nu meer dan 600.000 accounts. Wilt u veilig beginnen met handelen? Begin dan met DEGIRO.

De kosten van deze online broker zijn relatief laag. De kosten van elk product zijn anders en hangen af ​​van de locatie van de beurs, of het deel uitmaakt van DEGIRO’s kernselectie, hoe het product wordt geïnvesteerd en eventuele geldkosten. Ook is het verstandig om de kosten van verschillende makelaars te vergelijken. Aangezien DEGIRO’s kernselectie veel op grote schaal verhandelde beurzen en aandelen omvat, is het een goed platform voor het verhandelen van populaire producten. Wil je gerichter beleggen of wil je een relatief kleine handelsmarkt betreden? Dan moet u bij DEGIRO meer betalen. Lees hier onze review over DEGIRO.

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt inherente risico’s met zich mee. Wanneer wat kopen en wanneer aandelen verkopen? Zal de waarde stijgen of dalen? Het is belangrijk om vooraf de voor u aanvaardbare risico’s te bepalen. Bent u geen ervaren belegger en wilt u niet teveel risico nemen, dan is het verstandig om uw belegging te diversifiëren. Over het algemeen geldt: hoe hoger de potentiële beloning, hoe groter het risic

Scroll naar top