DEGIRO Review en Ervaringen (2021)

DEGIRO is een online broker, u kunt als particulier op de beurs kopen en verkopen. Ze staan bekend om hun lage investeringskosten. Bovendien geven ze u als belegger toegang tot 50 beurzen over de hele wereld in 30 landen. In deze review willen wij de volgende aspecten bespreken: veiligheid, producttype, kosten, gebruiksvriendelijkheid en klantenservice. 

Degiro review

Wie zit er achter DEGIRO?

DEGIRO is een online broker opgericht in 2008 door oud-medewerkers van Binck. In 2013 opende DEGIRO haar deuren voor particuliere beleggers, met 417.681 rekeningen, en is daarmee nu de grootste broker van Nederland. In DEGIRO kunt u alleen transacties uitvoeren (geen aanbevelingen). Het is uniek met lage rentetarieven en directe toegang tot 50 beurzen over de hele wereld. Zij staan ​​onder toezicht van AFM en DNB en worden geleid door Amsterdamse CEO Esmond Berkhout (CEO). Eind 2019 nam Flatex DEGIRO over voor 250 miljoen euro. Binnenkort krijgt elke klant van DEGIRO een gratis Flatex IBAN-bankrekening om niet-geïnvesteerd geld op te slaan.

Waarom kiezen voor DEGIRO?

Het DEGIRO-handelsplatform wordt momenteel gebruikt door 300.000 gebruikers. Beleggers kunnen ervoor kiezen om op meer dan 50 beurzen over de hele wereld te handelen. Dit maakt wereldwijde diversificatie zeer eenvoudig te realiseren. DEGIRO is opgenomen in het AFM-register en staat onder toezicht van DNB. DEGIRO is tevens ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, het registratienummer is 34342820.

Wat Zijn De Kosten Bij DEGIRO?

Investeringskosten kunnen een aanzienlijke invloed hebben op het rendement, dus verschillende aanbieders vergelijkingen is altijd belangrijk. DEGIRO heeft als doel om de goedkoopste broker van Nederland te worden. Het is vermeldenswaard dat er een brede selectie aan vrijhandels-ETF’s en fondsen is. (Houd er rekening mee dat hier bepaalde voorwaarden van toepassing zijn).

DEGIRO rekent altijd “aansluitkosten”. Dit geldt voor alle beurzen behalve voor Euronext Amsterdam en Brussels Exchange. DEGIRO rekent 2,50 euro per kalenderjaar voor elke beurs die u verhandelt.

Scroll naar top