Etoro Ervaringen en Review (2021)

Het sociale handelsplatform eToro is een echte troost voor iedereen die wil beginnen met handelen op de valutamarkt of gemakkelijk in aandelen wil investeren. In deze 100% Nederlandse eToro review delen we onze persoonlijke ervaring.

eToro-logo

U kunt zich ook eenvoudig aanmelden via Facebook of Google, wat het aanmeldproces eenvoudiger maakt. eToro staat bekend om zijn copy trading-concept en 0% aandelencommissie. Maar is deze broker wel betrouwbaar? Lees alles en meer in onze review.

Wat is Etoro?

eToro is een online platform dat in 2007 in Israël is opgericht. Sindsdien heeft het zich ontwikkeld tot een van ‘s werelds toonaangevende online brokers. De CEO sinds de oprichting is Yoni Assia. Bovendien heeft eToro twee andere belangrijke partners: Ronen Assia en David Ring. U kunt eToro gebruiken om aandelen, ETF’s en CFD’s te verhandelen. In combinatie met de unieke aspecten van talloze bedrijven (Apple, Amazon, Tesla, etc.) en commissievrije investeringen, is het duidelijk waarom eToro in de loop der jaren zo sterk is gegroeid. Sociale en copy trading-concepten hebben ook enorm bijgedragen aan de ontwikkeling van eToro. U kunt investeringen bespreken met makelaars in een sociale media-omgeving. Bovendien is het mogelijk om de investering van succesvolle investeerders te repliceren. Als bonus kun je ook het volledige portfolio op eToro krijgen!

67% van de retail beleggers verliest geld met de handel in CFD’s bij deze aanbieder. Overweeg of jij je het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Is je geld veilig bij eToro?

Als gereguleerde makelaar moet eToro voldoen aan strikte voorschriften om de veiligheid van uw geld te garanderen. Een van deze regels is dat het geld van de klant op een aparte rekening moet worden gestort. Scheid daarom de bedrijfsaccount.

Dit zorgt ervoor dat uw geld veilig is als er iets met het bedrijf zelf gebeurt. Daarnaast zijn er garantiefondsen van regelgevende instanties die klanten garanties kunnen bieden tot 20.000 euro. Heel goed geregeld.

etoro-beginscherm

Kort overzicht van eToro

eToro is een sociaal handelsplatform waar u in aandelen, valuta’s, indices, CFD’s en andere soorten effecten kunt handelen. U kunt volledig online handelen en u kunt alles eenvoudig beheren via uw smartphone of webapplicatie. Hieronder vindt u meer informatie. eToro berekent een commissie van 0% voor het verhandelen van aandelen en ETF’s.

67% van de retail beleggers verliest geld met de handel in CFD’s bij deze aanbieder. Overweeg of jij je het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Scroll naar top