Creditcards vergelijken

Bent je opzoek naar een creditcard? Bespaar veel geld door eerst een aantal credit cards te vergelijken om zo de beste keuze te maken! Via Cashwhale kan je de beste creditcards vergelijken en meteen aanvragen via de site van een aanbieder.

credit-cards-vergelijken

Vind de beste Creditcard van 2021

Cashwhale waardering:

5/5

Veilig op de website van n26.nl

Cashwhale waardering:

5/5

Veilig op de website van yourmastercard.nl

De voordelen van een creditcard

Ruim 60% van de Nederlanders heeft een creditcard. De meeste mensen gebruiken het zelden of niet. Haal er meer uit dan je denkt. We zetten de voordelen op een rij.

voordelen

Verzekerd Bestellen

Als je met een creditcard betaalt, is jouw aankoop automatisch verzekerd. Zal de camera tijdens de vakantie beschadigd raken? Heb je per ongeluk het drankje op de nieuwe e-reader ingeschonken? Zit je nog steeds vast aan het nieuwe jasje? Je krijgt een vergoeding voor de gekochte verzekering.

Verzekerd Afleveren

Aankopen op internet zijn de laatste jaren sterk toegenomen. De bezorger rijdt de hele dag in het pakket. Jouw aankoop is niet geleverd of de bestelling is na levering onderbroken? Als je vervolgens met een creditcard betaalt, heb je het recht op een aflevergarantie. Als de leverancier geen nieuw product wil opsturen, hoeft je alleen het geld terug te sturen. De ene creditcard noemt het een aflevergarantie, de andere een terugbetalingsservice, maar het komt op hetzelfde neer. Voor Visa en Mastercard is deze garantie bij de prijs inbegrepen.

Zorgeloos op Reis

Een creditcard is jouw beste reisgenoot in het buitenland. Het klinkt misschien raar, maar in landen buiten Nederland zijn creditcards populair. Zeker buiten Europa kun je niet regelmatig een creditcard gebruiken. Als je geen contant geld hebt, kunt je een creditcard gebruiken. Tolhuisjes, internationale reserveringen en buitenlandse online winkels zijn meestal vereist. Om niet afhankelijk te zijn van jouw creditcard, is het altijd aan te raden om een ​​tweede betaalmiddel bij te hebben zoals een pinpas.

Probleemloos online betalen

Online winkelen met een creditcard is eenvoudig. Als je een creditcard gebruikt om online te winkelen, zijn er bovendien veel aanbieders die aanbiedingen en kortingen aanbieden.

Soorten creditcards

Als je met een creditcard betaalt, wordt het geld niet direct van jouw rekening afgeschreven. Het openstaande saldo wordt doorgaans aan het einde van de maand verrekend.

Debetkaart

Een debetkaart is een creditcard die het bedrag rechtstreeks van jouw lopende rekening afschrijft. Zonder BKR toetsing wordt jouw aanvraag direct geaccepteerd.

Prepaidkaart

Prepaidkaarten zijn geschikt voor wie flexibel in het buitenland wil betalen en gemakkelijk online wil betalen. Je kunt deze creditcards aanvragen zonder de BKR toets. Jouw kredietgeschiedenis is hier niet relevant. Met een prepaidkaart kun je alleen een vooraf bepaald bedrag besteden. Op deze manier bescherm je jezelf tegen het risico van diefstal en de kans verkleinen dat je teveel geld uitgeeft.

Scroll naar top