AFM banner

100.000 euro lenen

Wil je 100.000 euro lenen voor bijvoorbeeld de uitbreiding van je bedrijf? Via Cashwhale.nl kun je betrouwbare aanbieders van leningen vergelijken en vervolgens makkelijk aanvragen.

zakelijke 100.000 euro lenen

Je kunt bij verschillende geldverstrekkers een lening van 100.000 euro aanvragen. Elke geldverstrekker zal jouw aanvraag op een ander manier beoordelen en andere voorwaarden hanteren. Wij raden je aan om overal een offerte aan te vragen en vervolgens de aanbieder te kiezen met het voordeligste aanbod en de beste voorwaarden.

Leen 100000 Euro

Cashwhale waardering:

5/5

Veilig op de website van kredietspotter

Cashwhale waardering:

4.5/5

Veilig op de website van kredietconcurrent.nl

Cashwhale waardering:

4.5/5

Veilig op de website van KGN

Persoonlijke lening 100000 euro

Wij zijn van mening dat de beste manier om 100.000 euro te lenen een persoonlijke lening is. In vergelijking met doorlopend krediet biedt het u meer zekerheid. Daarnaast verstrekken steeds minder kredietverstrekkers nog steeds doorlopend krediet. Voor persoonlijke leningen zijn het geleende bedrag en de aflossingstijd (termijn) vooraf bepaald. Je hebt ook te maken met constante rentetarieven. Dit zal tijdens de ambtsperiode niet stijgen of dalen. Dit betekent dat u nu tegen een zeer lage rente een lening kunt krijgen, die ook de komende jaren laag zal blijven.

Zakelijke lening 100000 euro

Als je in een bedrijf wilt investeren, kun je ook zakelijk 100.000 euro lenen. Het aanbod van zakelijke leningen neemt alleen maar toe. Als ondernemer is dit goed voor jou. Je kunt nu 100.000 euro zakelijke leningen heel goed met elkaar vergelijken. Ga dus op zoek naar de goedkoopste zakelijke lening met de beste voorwaarden. 

Wordt er altijd een BKR toetsing gedaan bij een zakelijke lening?

Of je nu 100.000 euro of 5.000 euro wilt lenen: de geldverstrekker doet bij elke aanvraag een BKR-check. Met deze BKR-check krijgt de geldverstrekker een dieper inzicht in jouw BKR-status. Als je BKR-code negatief blijkt te zijn, zal de kredietverstrekker hoogstwaarschijnlijk besluiten dat je de lening niet krijgt. Als je aanvraag wordt goedgekeurd, wordt de nieuwe lening aangemeld bij Bureau Krediet Registratie (BKR).

Echter kun je een zakelijke lening aanvragen zonder BKR toetsing. In plaats daarvan worden er andere eisen aan uw bedrijf gesteld. Denk hierbij aan de volgende eisen:

  • Je bedrijf moet ingeschreven staan bij de KVK
  • Je moet min 1 jaar in business zijn
  • Beschikking hebben over een zakelijke rekening
  • Minimaal 50.000 euro omzet (per jaar)

Twijfel je nog of zakelijke leningen wel geschikt zijn voor jouw bedrijf of dat ze op het juiste moment lenen? Vraag dan een gratis en vrijblijvend gesprek aan bij de geldverstrekker van jouw keuze. In een dergelijk interview gaat de financieel adviseur samen met je op zoek naar jouw vragen en beantwoordt deze.

Ander bedrag lenen

Als u meer of minder dan 100.000 euro wilt uitlenen, controleer dan de volgende opties:

Scroll naar top