AFM banner

2000 euro lenen

Wil je 2000 euro lenen? Ontdek hier de mogelijkheden. Via onze aanbieder kan je binnen 24 uur je kredit ontvangen.

geld lenen zonder bkr

Wil je 2000 euro lenen? Dit kan via persoonlijke leningen via Cashwhale. We laten je zien waar je op moet letten en wat je mogelijkheden zijn. Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Cashwhale waardering:

5/5

Veilig op de website van Santander

2000 euro lenen

De snelste manier om 2000 euro te lenen is via een minilening (ook wel flitskrediet genoemd). Bij een mini lening ontvang je het krediet binnen 24 uur op je rekening. Het maximale bedrag dat je kunt lenen is echter 1500 euro per lening. Daarom zou je jouw totaal bedrag in twee delen kunnen verdelen. Nadat je jouw aanvraag hebt ingediend, wordt jouw kredietgeschiedenis beoordeeld. Dan wordt de aanvraag in 9 van de 10 gevallen goedgekeurd. Het geld wordt direct overgemaakt en je kunt het direct besteden. Het grootste nadeel van mini leningen is de hoge rente.

2000 euro mogelijkheden

Er zijn twee soorten lenen van 2.000 euro krediet. Geld lenen in de vorm van persoonlijke leningen of doorlopend krediet. Bij de firma Santander leen je zonder problemen 2.000 euro verantwoord. 

Persoonlijke lening

Voor het lenen van 2000 euro kan je ook kiezen voor een persoonlijke lening. Voordat je een persoonlijke lening aanvraagt ​​bij een bepaalde aanbieder, is het verstandig om aanbieders te vergelijken en de looptijd te overwegen.

Houd er ook rekening mee dat aanbieders van termijnleningen veel strikter zijn bij het evalueren van uw betalingsgeschiedenis. Hoe langer de looptijd, hoe hoger de rente meestal is. Een lening van € 2.000 met een looptijd van 24 maanden is bijna altijd goedkoper dan een lening met een looptijd van 120 maanden.

Het is verstandig om de lening zo snel mogelijk terug te betalen om uw maandelijkse lasten te verlagen en de kans op wanbetaling te verkleinen.

Doorlopend krediet

Bij gebruik van een doorlopend krediet lening is de rente meestal hoger dan bij een persoonlijke lening om 2.000 euro te lenen. Wil je voordelig 2.000 euro lenen, dan is het makkelijker om meerdere data met elkaar te vergelijken.

Ander bedrag lenen

Zonder BKR-registratie kan 2.000 euro niet worden geleend.  Naast een lening van 2.000 euro hebben we ook voor andere bedragen de beste aanbieders besproken:

Scroll naar top