AFM banner

Op zoek naar een Persoonlijke Lening?

Bent u opzoek naar een persoonlijke lening? Dan zit je hier goed! Wij vergelijken persoonlijke leningen zodat u op een veilige en verantwoorde manier geld kunt lenen. Een manier die past bij uw persoonlijke situatie.

persoonlijke lening

Wil je in één keer een grote som geld uitgeven, zoals een auto kopen of inrichten? Dan kunt via een van de onderstaande aanbieders een persoonlijke lening aanvragen.

Aanbieders

Cashwhale waardering:

5/5

Veilig op de website van kredietspotter

Cashwhale waardering:

4.5/5

Veilig op de website van KGN

Cashwhale waardering:

4.5/5

Veilig op de website van leningen.nl

Een persoonlijke lening aanvragen

Persoonlijke leningen zijn een handige vorm van geld lenen. U krijgt het geleende bedrag in één keer op uw rekening gestort. Hiervoor betaal je elke maand hetzelfde bedrag, en de uitleentermijn staat vast. In tegenstelling tot doorlopend krediet. De interesses en terminologie zijn hier flexibel.

Kenmerken persoonlijke lening

Persoonlijke leningen hebben de volgende kenmerken. Of dit voor- of nadelen zijn, hangt af van uw eigen situatie en hoopt:

  • Maak van tevoren duidelijk. U betaalt de aanbieder elke maand hetzelfde bedrag. Dit is inclusief gedeeltelijke rente en gedeeltelijke aflossing.
  • De periode die u kiest is minimaal 12 maanden en de langste is 180 maanden.
  • U kunt een tijdelijke terugbetaling doen, maar soms moet u een boete betalen aan de aanbieder. U betaalde deze boete omdat de verstrekker van de lening door de aflossing de rente-inkomsten heeft gemist.
  • U kunt het aflossingsbedrag niet opnieuw opnemen.

Een persoonlijke lening afsluiten zonder bkr toetsing?

U kunt helaas geen persoonlijke lening afsluiten wanneer u een negatieve BKR-codering heeft. Momenteel zijn er geen instanties waarbij u goedkeuring krijgt voor een persoonlijke lening, indien u negatief gecodeerd staat. Een goed alternatief is eventueel het afsluiten van een minilening oftewel flitskrediet. Lees hier meer over een minilening.

Scroll naar top