BridgeFund review en ervaringen (2023)

Ben je opzoek naar een review over BridgeFund en ben je benieuwd of BridgeFund een betrouwbare partij is? Lees dan ons artikel over de kredietaanbieder BridgeFund.

Bedrijfslening bridge fund

Een zakelijke lening aanvragen via BridgeFund.

BridgeFund beoordeelt nieuwe klanten relatief flexibel, maar BridgeFund heeft ook voorwaarden. De goedkeuring van BridgeFund is dan ook niet vanzelfsprekend.

Bedrijfsgegevens

BEDRIJFSNAAM

BridgeFund B.V.

WEBSITE

https://www.bridgefund.nl/

EMAIL

contact@bridgefund.nl

ADRES

Daniël Goedkoopstraat, 32 1096 BD, Amsterdam Nederland

Wat is BridgeFund?

BridgeFund is een Nederlandse commerciële kredietinstelling gefinancierd door een netwerk van vermogende ondernemers. Je bedrijf wordt dus  indirect gefinancierd door andere ondernemers als je geld leent bij BridgeFund. Echter staat BridgeFund wel garant voor het geld.. Bridgefund is een online financieel technologiebedrijf dat zich onderscheidt door transparantie en snelle actie. Dat doen ze met duidelijke voorwaarden en slimme technieken. BridgeFund is geregistreerd bij de Amerikaanse Kamer van Koophandel en wordt geleid door Julian van de Steeg. Van der Steef is een succesvolle ondernemer met veel ervaring in de Financiële sector van Amerika.

Wat zijn de ervaringen over BridgeFund?

De klantervaring van BridgeFund kan als positief worden omschreven. TrustPilot prijst BridgeFund’s snelle en vooral professionele en vriendelijke service. Ook zagen we enkele ondernemers voor de tweede keer terugkeren naar BridgeFund. Ook de reacties van BridgeFund op Google zijn zeer positief. Ze bieden bijna het grootste aantal sterren dat je kunt krijgen op de twee ervaringsplatforms.

Zakelijke krediet afsluiten via BridgeFund

Bij BridgeFund vraag je binnen 5 minuten gratis een zakelijke lening aan. Hiervoor heeft BridgeFund enkele gegevens over jouw bedrijf nodig. Ten eerste moet jouw bedrijf minimaal 1 jaar bestaan en een jaaromzet hebben van minimaal 50.000 euro. Je maandomzet moet minimaal 4.000 euro zijn. Er is geen onderpand vereist. 

Nadat je een aanvraag heeft gedaan, ontvang je binnen 6 uur een reactie. Als jouw aanvraag wordt geaccepteerd, ontvangt je een offerte. Hierin staat hoeveel ze je kunnen lenen en wat de rente is. De rente bedraagt 1,5% tot 3,5% per maand. Hoe hoog jouw rente is, hangt af van het geleende bedrag en het risicoprofiel van jouw onderneming. Hoe positiever jouw cashflow, hoe lager de rente. Je moet de lening binnen maximaal 24 maanden (2 jaar) aflossen. 

Afhankelijk van het leenbedrag kan ook een kortere periode nodig zijn. BridgeFund brengt geen transactiekosten in rekening en vervroegde aflossing wordt niet bestraft. Wil je een hoger bedrag lenen? BridgeFund kan tot 250.000 euro lenen.

Wat zijn de kosten bij BridgeFund

BridgeFund gelooft in snelle conversie en transparante producten. Er zijn geen verborgen kosten, Je hoeft alleen maar een overeenkomst van 3 pagina’s zonder regels te ondertekenen. Met de rekenmodule op de website kun je eenvoudig jouw leenbedrag berekenen. Je kunt de ROI-calculator ook gebruiken om het rendement op externe financiering voor de investering van jouw bedrijf nauwkeurig te bepalen.

BridgeFund gebruikt een vast tarief van 1% per maand (JKP van 12%). Daarnaast wordt er maandelijks een vaste renteopslag van 0,3% tot 2,2% in rekening gebracht. De renteopslag is afhankelijk van meerdere prestatie-indicatoren van jouw bedrijf (risicoanalyse). Vraag online een gratis offerte aan, leer de tarieven voor jouw bedrijf kennen en ontvang een offerte op maat.

Scroll naar boven