AFM banner

Zakelijke Lening nodig?

Wilt u gemakkelijk en snel een zakelijke lening aanvragen? Bij Cashwhale bent u aan het juiste adres. Wij geven u de juiste informatie zodat u een nauwkeurige vergelijking kan doen om zo tot de juiste zakelijke lening te komen.

zakelijke lening aanvragen

Overweeg voordat je naar de mogelijkheden gaat kijken van een zakelijke krediet, goed wat je wilt en nodig heeft. Het aanbod van commerciële kredietverstrekkers loopt sterk uiteen, dus het is het beste om te weten wat je wilt en waarom. Op deze manier kun je meerdere factoren tegelijk afstrepen, waardoor de selectie gemakkelijker wordt.

Aanbieders

Cashwhale waardering:

4.4/5

Veilig op de website van swishfund.nl

qeld-text-inside-logo

Cashwhale waardering:

5/5

Veilig op de website van qeld.com

Cashwhale waardering:

4.6/5

Veilig op de website van bridgefund.nl

Cashwhale waardering:

4.3/5

Veilig op de website van floryn.com

Snel zakelijk lenen?

Het aanvragen van zakelijk krediet bij traditionele banken is een traag en bureaucratisch proces. Daarnaast besteden traditionele banken nu minder aandacht aan het MKB, waardoor je als ondernemer vaak op zoek moet gaan naar andere financieringsvormen. Tegenwoordig bieden nieuwe spelers op de markt commerciële kredieten zonder bureaucratische ongemak en hebben ze een snel en online aanvraagproces.

Kosten zakelijke lening

Zakelijke leningen zijn duur om te krijgen en hun tarieven variëren afhankelijk van de kredietverstrekker. Er zijn twee soorten zakelijke leningen: beveiligde en ongedekte leningen. Gedekte leningen vereisen dat de lener iets van waarde opgeeft (meestal een huis of auto) om de lening te krijgen. Ongedekte leningen vereisen geen onderpand, maar ze bieden lagere leentarieven, rentetarieven die kunnen variëren van 3-6%.

De rentetarieven voor zakelijke leningen kunnen oplopen tot 12%, terwijl de rentetarieven voor persoonlijke hypotheken 4% bedragen. Het verschil is te wijten aan het feit dat zakelijke leningen risicovoller zijn dan hypotheken. Bedrijven lopen een groter risico om failliet te gaan en consumenten hebben meer keuze als het gaat om het afsluiten van een hypotheek.

Waarom een zakelijke lening afsluiten?

Als je besluit snel geld van jouw bedrijf te lenen, kun je dit gebruiken als zakelijk krediet van jouw bedrijf. Hiermee kun je investeren om jouw bedrijf te verbeteren en te professionaliseren. Deze investering moet je niet alleen gebruiken voor productontwikkeling, je kunt hem ook voor andere doeleinden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het kopen of leasen van commercieel vastgoed, het verwerven van of investeren in personeel. 

Ook kun je een financieringsaanvraag indienen om jouw marketing-, financiële afdeling of verkoopactiviteiten uit te breiden. Het belangrijkste is dat de investering zich op de lange termijn terugbetaalt.

qeld-text-inside-logo

Cashwhale waardering:

5/5

Veilig op de website van qeld.com

Snel een zakelijke lening aanvragen

Heb je binnenkort een zakelijke lening van 10.000 tot 2.000.000 euro nodig? Dan is er het goede nieuws. Je kunt nu snel en gemakkelijk geld lenen via zakelijke leningen. Je kunt binnen 5 minuten een lening aanvragen of de betaling binnen 24 uur regelen. Dit is heel wat anders dan de commerciële lening die je momenteel gebruikt. 

Een lening aanvragen was nog nooit zo eenvoudig. Je kunt de lening snel en eenvoudig indienen via een van onze aanbieders hierboven. Wanneer je weet hoeveel je voor jouw bedrijf kunt lenen, kun je een zakelijke lening aanvragen door jouw streefbedrag en financieringsbedrag in te voeren. Binnen enkele minuten hoor je of je daadwerkelijk een zakelijke lening kunt krijgen.

Zakelijk lenen zonder bkr toetsing?

Wil je als particulier zelfstandig een consumptief krediet (zoals een persoonlijke lening) krijgen, dan wordt dat vrijwel altijd gecontroleerd door het Bureau Krediet Registratie (BKR). In veel gevallen hebben BKR-beoordelingen niets te maken met zakelijke leningen. Het gaat hierbij namelijk om een bedrijfskrediet en deze staat niet expliciet vermeld in het BKR. Daarom kunt u zakelijke leningen opnemen met negatieve BKR.

Veelgestelde vragen over zakelijk lenen

Wat is een zakelijke lening?

Een zakelijke lening is het bedrag dat de geldverstrekker aan de ondernemer heeft geleend. Dit geld kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. De lening wordt terugbetaald door maandelijks een vast bedrag plus rente aan de geldverstrekker te betalen voor een vaste periode.

Hoe kan ik een zakelijke lening aanvragen

Via internet kunt u snel en eenvoudig zakelijke leningen aanvragen. Dit wordt gedaan door de kredietverstrekker. Om een ​​zakelijke lening aan te vragen, moet u eerst een aanvraagformulier invullen. Deze wordt naar de kredietverstrekker gestuurd, die vervolgens de aanvraag goedkeurt of afwijst. Dit gebeurt meestal binnen 24 uur. Na goedkeuring ontvangt de aanvrager het geld direct op de rekening.

Wat kost een zakelijke lening?

Geld lenen kost geld, zelfs in het geval van zakelijke leningen. zakelijk financiering in de vorm van zakelijke leningen betekent voor ondernemers geen zak geld. Dit bedrag moet immers binnen de afgesproken tijd of termijn worden terugbetaald. Het belangrijkste hierbij is de afgesproken rente. Tel deze twee bedragen bij elkaar op en vermenigvuldig dit met de uitleentermijn om het bedrag te krijgen dat de ondernemer uiteindelijk uitgeeft aan de zakelijke lening.

Hoe moet ik een zakelijke lening aflossen?

Bij zakelijke leningen bepaal je zelf in hoeveel tijd je het leenbedrag wilt aflossen: minimaal 3 maanden en maximaal 5 jaar. U betaalt maandelijks het gelijke deel van de lening terug. Dus: hoe korter de periode, hoe meer geld u maandelijks aflost. Het terugbetaalde geld kun je niet opnieuw opnemen.

Kan ik zakelijk lenen zonder bkr toetsing?

In veel gevallen hebben BKR-beoordelingen niets te maken met zakelijke leningen. Het gaat hierbij namelijk om een bedrijfskrediet en deze staat niet expliciet vermeld in het BKR. Daarom kunt u zakelijke leningen opnemen met negatieve BKR.

Scroll naar boven