Floryn ervaringen & review (2023)

Ben je opzoek naar zakelijk krediet voor je bedrijf? Of nieuwe inventaris? Lees dan de Floryn review van Cashwhale.nl. Een aanbieder van zakelijk krediet met gunstige voorwaarden en hoge klanttevredenheid.

floryn review

Opzoek naar een review over de kredietverstrekker Floryn?

Dan ben je hier op het juiste adres. Wij hebben een aantal zaken beschreven over deze kredietverstrekker zoals betrouwbaarheid en klanttevredenheid.

Bedrijfsgegevens

BEDRIJFSNAAM

Floryn

WEBSITE

https://www.floryn.com/

EMAIL

contact@floryn.com

ADRES

Walpoort 10 5211 DK ’s-Hertogenbosch, Nederland

Wie zitten er achter Floryn?

Floryn is een commerciële kredietinstelling opgericht in 2016 door Sven van der Biezen (CEO), Marijn van Aerle (CTO) en Gion van den Bogaert (CFRO). Floryn is geen bank, maar een echt financieel technologiebedrijf met investeerders als Peak Capital en Kalo Bagijn. Ze gebruiken slimme technologie om krediet te verstrekken.

In 2018 deed Florin mee aan de halve finale van de Youth Business Awards. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 50 medewerkers en is gevestigd in Den Bosch. In 2018 versterkte Florin zakelijke kredieten van meer dan 100 miljoen euro. Medio 2019 hebben ze de bedrijfsnaam veranderd van InvoiceFinance naar Floryn.

Wat zijn de ervaringen over Floryn?​

Op hun eigen website verzamelde Floryn meer dan 484 Google reviews met een gemiddelde score van 4,4 punten (van de 5 sterren). Op basis hiervan wordt het bedrijf als bovengemiddeld beschouwd. De meeste klanten reageren positief. We hebben hieronder zowel de positieve als negatieve reacties verzameld:

Een zakelijke lening afsluiten via Floryn

Ondernemers van het MKB kunnen terecht op www.floryn.com voor het verkrijgen van zakelijke leningen. Je kunt kiezen uit een kredietlimiet van 10.000 euro tot 2.000.000 euro en binnen 6 maanden terugbetalen. Met Floryn Quickscan ontdek je snel welke commerciële kredietlijnen aangevraagd kunnen worden. Volgens Floryn duurt de aanvraag enkele minuten en wordt deze binnen 24 uur geëvalueerd. Bekijk hieronder de kredietvoorwaarden die gelden tot 150000 euro.

Floryn kan voor 81% bepalen of u in aanmerking komt voor een zakelijke lening. Na goedkeuring kan het bedrag flexibel (gedeeltelijk) van het Floryn platform worden opgenomen. In de toekomst kan de kredietlimiet worden uitgebreid naarmate de omzet van de aanvrager stijgt. Als u een krediet van meer dan 150.000 euro wilt aanvragen, moet u jaargegevens aanleveren, evenals een overzicht van saldi en de meest recente debiteuren-crediteurenlijst.

Je kunt ook zakelijk krediet bij Floryn aanvragen na overleg met een financieel adviseur. Samen ontdek je hoeveel geld je verantwoord kunt lenen binnen het bedrijf en hoeveel geld je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. Je kunt er ook voor kiezen om binnen 2 minuten zakelijk krediet aan te vragen bij Floryn. Het enige wat je hoeft te doen is jouw persoonlijke gegevens in te vullen en een bankafschrift van 6 maanden toe te voegen. Je kunt binnen 24 uur antwoord krijgen. Het aanvragen van een offerte is geheel gratis en vrijblijvend.

Veelgestelde vragen over Floryn

Wat zijn de kosten bij Floryn​?

De kosten die je aan Floryn betaalt, omvat de jaarlijkse rentekosten van het krediet dat je opneemt plus het percentage van het krediet dat je opneemt. De jaarlijkse rente is afhankelijk van jouw risicoprofiel. jouw werkelijke (rente)kosten zijn afhankelijk van de kenmerken van jouw onderneming, zoals kapitaal, cashflow, leeftijd en liquiditeit. Kortom, hoe lager het risico van Floryn, hoe lager de rente. Je kunt een gratis offerte krijgen om te begrijpen hoe hoog jouw rente (kosten) zijn.

Wat kan ik maximaal lenen bij Floryn?

Hoeveel geld je bij Floryn kunt lenen, stemt overeen met jouw maandinkomen. Je kunt doorgaans maximaal 1,5 keer uw maandomzet lenen. Houd er rekening mee dat het wordt aanbevolen dat je een positieve cashflow hebt voordat je een commercieel krediet aanvraagt. Als rekenvoorbeeld: stel dat de maandomzet van jouw bedrijf 20000 euro is. Dan kun je maximaal het volgende bedrag lenen: 1,5 x 20.000 euro = 30.000 euro.

Hoe zit het met factoring bij Floryn?

Floryn biedt ook factoringdiensten aan voor het MKB en zzp’ers; een vorm van “vooruitbetaling”. Via factoring kunnen ondernemers onbetaalde factuurbedragen van derden rechtstreeks van Floryn ontvangen. Floryn is dan verantwoordelijk voor het verkrijgen van het factuurbedrag van de derde partij. Het team van Floryn hanteert een andere factoringmethode dan traditionele bedrijven.Bij traditionele bedrijven wordt het debiteurenbeheer meestal volledig uitbesteed. Floryn rekent per opname een variabel tarief, waardoor er niet per factoring hoge tarieven worden gerekend.

Scroll naar boven