AFM banner

Geld lenen binnen 1 uur op je rekening

Het kan zijn dat je mogelijk moet spoed geld nodig heeft en dit graag binnen 1 uur op jouw rekening wilt ontvangen. Er zijn verschillende mogelijkheden hiervoor en in dit artikel bespreken we graag deze mogelijkheden. Hierdoor kunt je snel binnen 1 uur geld op uw rekening ontvangen!

geld lenen zonder gedoe

Graag geven wij in dit artikel meer informatie om geld te lenen wat je binnen 1 uur op jouw rekening ontvangt. Er zijn verschillende geld verstrekkers waarvan je geld kunt lenen. Deze hebben wij voor je op een rij gezet.

Aanbieders

Cashwhale waardering:

5/5

Veilig op de website van saldodipje.nl

Cashwhale waardering:

4.5/5

Veilig op de website van Santander

Cashwhale waardering:

4.8/5

Veilig op de website van kredietspotter

Cashwhale waardering:

4.5/5

Veilig op de website van KGN

Geld lenen binnen 1 uur op je rekening

Het kan zijn dat je met spoed geld nodig heeft. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als je een hoge rekening ontvangt en dit binnen een korte termijn moet terugbetalen. Zeker in het jaar 2023 is het mogelijk dat u krap bij kas zit door de hoge inflatie.

In dit geval ben je opzoek om het geld binnen 1 uur op jouw rekening te ontvangen. Het probleem hierbij is dat veel aanbieders het geleende geld vaak binnen 24 uur op jouw rekening storten. Dit heeft te maken met papierwerk en het controleren van uw identiteit. Er is ook een mogelijkheid om geld te lenen zonder BKR en papierwerk.

Het is hierbij wel belangrijk om het geleende geld zo snel mogelijk terug te betalen. 

Snel geld lenen via een minilening

Heeft u snel geld nodig en wilt u geen papierwerk en geen BKR toetsing? Dan ben je niet de enige die op zoek is naar een kleine lening zonder gedoe. Geld lenen is steeds moeilijker geworden, en het duurt zeker een paar dagen voordat het op je rekening staat. Er is één uitzondering; geld lenen in de vorm van een minilening, dit wordt vaak een “probleemloze” lening genoemd..

Geld lenen via Saldodipje

Het afsluiten van een minilening kan in Nederland alleen via de kredietverstrekker Saldodipje. Bij minileningen afsluiten via Saldodipje gaat het om kleine leningen variërend van 100 tot 1500 euro. Een lening via Saldodipje dient terug betaald te worden binnen een termijn van 30 tot 45 dagen.

Een minilening wordt vaak aangevraagd als men geld wilt lenen en dit binnen 1 uur op de rekening gestort wil hebben. Het is vaak bedoelt voor onverwachte uitgaven of als voorschot op bijvoorbeeld een salaris.

Cashwhale waardering:

5/5

Veilig op de website van saldodipje.nl

Cashwhale waardering:

4.5/5

Veilig op de website van Santander

Conclusie

Het is helaas niet mogelijk om geld te lenen en dit binnen 1 uur op je rekening te ontvangen, als je nog nooit eerder geld hebt geleend. Een kredietverstrekker wil eerst de nodige controles uitvoeren en papierwerk controleren voordat ze het geld naar je overmaken. Echter krijg je bij de volgende lening vaak wel het geld gestort binnen 1 uur. Dit komt omdat je dan al bekend bent bij de kredietverstrekker. 

Mocht je snel een rekening moeten betalen kan het zijn dat je geld wilt lenen wat je binnen 1 uur op jouw rekening ontvangt. Dit is te begrijpen als je snel een rekening wilt betalen. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te realiseren. Een van de mogelijkheden is om het geld te lenen via Saldodipje. Als u hier namelijk al klant bent ontvangt u het geleende geld binnen 1 uur op uw rekening. Dit is mogelijk in de vorm van een minilening. Dit is een kleine lening die binnen een korte termijn moet worden terug betaald.

Scroll naar boven