AFM banner

Lening Oversluiten?

Wilt u een bestaande lening oversluiten die te duur is? Je kunt via ons je huidige persoonlijke lening oversluiten  naar een betaalbare bank. Op deze manier kunt je duizenden euro’s besparen door middel van een lening oversluiten.

lening oversluiten

Ga rechtstreeks naar de kredietverstrekker hieronder en gebruik de besparingscalculator op hun website om uw besparingen onmiddellijk te berekenen. U kunt dan per e-mail een vrijblijvende offerte ontvangen.

Aanbieders

Cashwhale waardering:

5/5

Veilig op de website van kredietspotter

Cashwhale waardering:

4.5/5

Veilig op de website van leningen.nl

Waarom een Lening oversluiten

De rentetarieven voor persoonlijke leningen bevinden zich momenteel op een historisch laag niveau. U kunt lenen vanaf 3,5% rente. Het kan zijn dat u in het verleden een lening heeft afgesloten met een hogere rente. Gedurende deze periode kan het rentepercentage van uw lening zijn veranderd of gelijk gebleven. In dat laatste geval is het interessant om de voorwaarden van andere aanbieders te vergelijken en je dure leningen om te zetten naar goedkopere. Mogelijk hebt u ook meerdere leningen van verschillende geldverstrekkers, waardoor u het overzicht verliest. Dan is het misschien verstandig om uw lening over te dragen naar een andere geldverstrekker met een lagere rente. Houd er rekening mee dat hier voorwaarden en soms vergoedingen aan zijn gerelateerd.

Een lening oversluiten zonder bkr toetsing?

Helaas is het niet mogelijk om een ​​lening over te dragen die geregistreerd staat als negatief BKR. Wanneer u uw bestaande kredietlijn omzet in een lening van exact hetzelfde bedrag, zal BKR deze opnieuw evalueren. Als uw inschrijving actief is en u geen aanvullende leningen aanvraagt, wordt uw aanvraag vrijwel altijd goedgekeurd. De meeste kredietverstrekkers hebben min of meer dezelfde voorwaarden om leningen te accepteren. Wilt u lenen zonder BKR, klik dan hier.

Scroll naar top