Saldodipje review en ervaringen

Snel geld lenen in Saldodipje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In deze review bespreken we hoe je geld kan lenen bij  Saldodipje in de vorm van een minilening en delen we meer informatie hierover.

lening zonder bkr

Snel geld lenen? Dat kan bij Saldodipje!

Snel geld lenen in Saldodipje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In deze review bespraken we het aanvragen van een minilening bij Saldodipje, vind je de contactgegevens van Saldodipje, en delen we de klantervaring van Saldodipje.

Bedrijfsgegevens

BEDRIJFSNAAM

Saldodipje S.L.

WEBSITE

https://www.saldodipje.nl/

EMAIL

klantenservice@saldodipje.nl

ADRES

Avenida de Brasil, número 17, 10, F&G 28020 Madrid, Spanje

Geld lenen bij Saldodipje

Wanneer je voor het eerst een lening aanvraagt ​​bij Saldodipje, kun je maximaal 800 euro lenen. Als je dit bedrag zonder problemen terugbetaalt, ben je een betrouwbare klantengroep en heb je te allen tijde recht op een kleine lening tot 2500 euro! Houd er rekening mee dat het geleende bedrag van 800 euro binnen 30 dagen moet worden terugbetaald. Dit betekent dat dit bedrag de verhouding tussen de twee salarissen kan compenseren, zodat dit gevoel in uw portemonnee wordt verminderd.

Is Saldodipje te vertrouwen?

Saldodipje is een betrouwbare kredietverstrekker voor jouw kortlopende kredieten en maakt deel uit van de Finse Ferratum Group. Dit is een Britse kredietinstelling die gespecialiseerd is in kortlopende leningen en lid is van de CCTA (Consumer Credit Trade Association).

De Ferratum Groep is opgericht in 2005. Het bedrijf is actief in 23 landen en is genoteerd aan de Duitse beurs (DAX). Saldodipje heeft al meer dan 2 miljoen klanten geholpen. Saldodipje is een handelsmerk van Ferratum in Nederland en kan 100% betrouwbaar genoemd worden. 

Het is de enige betrouwbare aanbieder in Nederland van o.a. minileningen. Je kunt er dus zeker van zijn dat dit geen oplichterij is. Houd er echter rekening mee dat in vergelijking met andere vormen van consumptief krediet een kleine lening waarbij je direct geld op jouw rekening stort, relatief duur is.

Kan Saldodipje mij afwijzen?

In sommige gevallen kan een daling van het saldo erop wijzen dat de lening is afgewezen. Een van de redenen om leningen te weigeren is dat de huidige financiële situatie kleine leningen niet toelaat. Dit kan gebeuren als u momenteel werkloos bent of andere leningen heeft. Daarnaast doet Balance Dip altijd een kredietcheck om te kijken welke andere leningen je hebt. Negatieve scores kunnen de reden zijn om geen leningen te verstrekken. Daarom is het niet vanzelfsprekend om geld te lenen zonder BKR.

Hoe kan ik geld terugbetalen aan Saldodipje?

Met Saldodipje kun je het bedrag in één keer terugbetalen. Geef de betalingsdatum op wanneer de lening wordt goedgekeurd. Dit is gebaseerd op het verstrekte bedrag. Te laat betalen kan leiden tot boetes. Let hier goed op, zeker als je extra betaalt voor de garantie. Je kunt de lening ook vooraf aflossen. Zodra de lening is goedgekeurd, ontvangt je een factuur. Als je de lening vervroegd aflost, betaal je niet de boete, maar moet je alle rente betalen tijdens de oorspronkelijke leen periode in 2023.

Scroll naar boven