Santander Review & Ervaringen

Wilt u een persoonlijke lening aanvragen bij Banco Santander in Nederland? Lees dan eerst deze Santander ervaringen. We bespreken de werking van Santander Consumer Finance en de voor- en nadelen.

santander review 2021

Geld lenen via Santander?

Een persoonlijke lening of doorlopend krediet aanvragen kan al vanaf 1500 euro bij Santander. De meest gekozen leningsvorm is de persoonlijke lening. Deze vorm van lenen wordt steeds vaker online afgesloten en hierdoor heb je snel je geleend geld op je rekening. Lees ons artikel om meer informatie te verkrijgen over Santander Consumer Finance.

Bedrijfsgegevens

BEDRIJFSNAAM

Santander Consumer Finance

WEBSITE

https://www.santander.nl/

EMAIL

klantenservice@santander.nl

ADRES

Vliegend Hertlaan 77, 3526 KT Utrecht, Nederland

Santander ervaring

Santander Consumer Finance is de grootste bank van Europa en een van de bekendste financiële dienstverleners in Zuid-Europa. De bank is in 1857 in Spanje opgericht onder de naam “Banco Santander” en sinds 1985 actief in Nederland. Santander is sinds 2009 gevestigd in Utrecht als Santander Consumer Finance, met meer dan 200.000 klanten in Nederland. 

Santander heeft een leidende positie als betrouwbare financiële dienstverlener. Een breed scala aan diensten omvat leningen, creditcards, spaarrekeningen en zelfs bouwfinanciering. Volgens de huidige prijs van Santander Holland kun je er nu voor kiezen om een persoonlijke lening aan te vragen vanaf 2.500 euro tegen een rente van 14% per jaar.

Deze aantrekkelijke voorwaarden maken Santander Consumer Finance erg interessant. Het belang hangt natuurlijk af van jouw geloofwaardigheid. Is je BKR registratie positief en heb je een stabiel inkomen, dan staat niets een gunstige rente in de weg.

Een lening aanvragen bij Santander

Een lening aanvragen doe je eenvoudig online of persoonlijk op kantoor. Via de online offerteaanvraag kunt u uw kredietaanvraag ook snel online afhandelen. Zo hoeft je niet naar een kantoor in de buurt te reizen. Santander Consumer Finance biedt ook verzekeringen voor arbeidsongeschiktheid en andere aandoeningen. Het is natuurlijk geheel aan jou of je van deze dienst gebruik wilt maken.

Persoonlijke lening bij Santander

Grote aankopen, verbouwingen, nieuwe keukens of (te dure) leningen oversluiten? De persoonlijke lening van Santander is een geschikte keuze. Directe berekeningsaanvraag plannen is het halve werk. Daarom ben je bij Santander Consumer Finance aan het juiste adres. Met de persoonlijke lening van Santander krijg je een vaste rente en termijnbetaling op jouw rekening. Je kunt direct jouw situatie kennen en een persoonlijke lening aanvragen. Het bedrag varieert van 2.500 tot 50.000 euro.

Doorlopend krediet bij Santander

Met het doorlopend krediet van Santander kun je extra geld opnemen als het jouw uitkomt. Rente en looptijd zijn variabel. Dit tegoed is vooral handig voor kleinere bedragen wanneer je denkt snel geld nodig te hebben. Je betaalt een kleine maandelijkse vergoeding. Voor alles wat je terugbetaalt, kun je opnieuw uitgeven met de Santander-kaart die je met je creditcard hebt ontvangen. Let op: Je kunt het bedrag op elk moment opnemen. Dit kan erg verleidelijk zijn. 

Als u achteraf niet extra aflost, wordt jouw schuld niet afgebouwd. Geld storten of persoonlijke leningen kunnen een goede keuze zijn.

Scroll naar boven