Geld lenen zonder inkomen

Heb je momenteel geen vast inkomen en wil je graag geld lenen zonder bkr? Lees dan ons artikel hierover.

geld lenen zonder toetsing

Saldodipje is momenteel de enige kredietverstrekker in Nederland die een minilening aanbiedt. Een minilening is een kleine lening die je snel en zonder bkr kan aanvragen. 

Cashwhale waardering:

5/5

Veilig op de website van Saldodipje.nl

Geld lenen zonder inkomen en bkr

Geld lenen zonder inkomen en bkr is meestal een hele opgave. Microkredieten zonder loonstrook worden meestal toegepast door bepaalde groepen mensen, zoals zzp’ers of studenten. Als vast inkomen niet kan worden bewezen, is het meestal bijna onmogelijk om een lening bij een bank te krijgen. 

Banken hebben onderpand nodig om ervoor te zorgen dat kredietnemers hun schulden effectief kunnen terugbetalen. Een belangrijke factor die uw geloofwaardigheid bepaalt, is het inkomen. 

Wil je snel geld lenen zonder inkomen en bkr? Dan zal je helaas moeten nadenken over alternatieven. Bij Cashwhale.nl hebben we financiële markten voor je bestudeerd en willen we in dit artikel enkele alternatieven introduceren.

Een minilening aanvragen

Geld lenen zonder inkomen is een lastige opgave, maar het kan wel. Als je geen vast inkomen hebt, kun je gemakkelijk lenen met een kleine lening, ook wel snelkrediet genoemd. Heb je geen inkomen, geen baanperspectief, heb je het geld niet per se direct nodig? Dan kun je het beste geen geld lenen. Tenzij je zeker weet dat je de lening kunt afbetalen en elke maand voldoende saldo heeft om naast de onderhoudskosten ook de leningskosten te dekken. 

Op dit moment kun je in Nederland alleen een minilening aanvragen bij Saldodipje zonder BKR-controle en zonder loonstrook. Saldodipje biedt minileningen variërend van 100 euro tot 2500 euro. Je kunt voor het eerst tot 800 euro lenen.

geld lenen zonder bkr
Scroll naar top