Geld lenen zonder inkomen

Als je geld wilt lenen, zul je merken dat er nogal wat eisen zijn, vooral geld lenen zonder inkomen. Een van de dingen waar kredietverstrekkers zich op richten is het inkomen, dus de aanbieder controleert of je de lening ook daadwerkelijk kunt terugbetalen.

geld lenen zonder toetsing

Aanbieders

Cashwhale waardering:

4.5/5

Veilig op de website van Santander

Cashwhale waardering:

5/5

Veilig op de website van kredietspotter

Cashwhale waardering:

4.5/5

Veilig op de website van KGN

Geld lenen zonder inkomen en bkr

Geld lenen zonder inkomen en bkr is meestal een hele opgave. Microkredieten zonder loonstrook worden meestal toegepast door bepaalde groepen mensen, zoals zzp’ers of studenten. Als vast inkomen niet kan worden bewezen, is het meestal bijna onmogelijk om een lening bij een bank te krijgen. 

Banken hebben onderpand nodig om ervoor te zorgen dat kredietnemers hun schulden effectief kunnen terugbetalen. Een belangrijke factor die uw geloofwaardigheid bepaalt, is het inkomen. 

Wil je snel geld lenen zonder inkomen en bkr? Dan zal je helaas moeten nadenken over alternatieven. Bij Cashwhale.nl hebben we financiële markten voor je bestudeerd en willen we in dit artikel enkele alternatieven introduceren.

Hoeveel moet je verdienen om een lening te krijgen?

Bij het aanvragen van een lening is het essentieel om zoveel mogelijk informatie te verstrekken. Een medewerker van de kredietstrekker zal deze informatie bekijken om te bepalen of de lening wordt goedgekeurd. Het belangrijkste hierbij een het bewijs van een inkomen. Kredietverstrekker kijken voornamelijk hoe stabiel jouw inkomen is. Als je een vast inkomen hebt dan krijg je meestal zonder problemen een lening. Maar mocht je bijvoorbeeld een tijdelijke baan hebben dan zal het iets lastiger worden en zullen er meer vragen worden gesteld.

Het belangrijke hierbij is dat je kunt aantonen dat je het afgelopen jaar een stabiel inkomen heb gehad. Als je een vast inkomen hebt dan kun je meestal meer geld lenen.

Cashwhale waardering:

4.5/5

Veilig op de website van Santander

Waar kan ik geld lenen zonder inkomen?

Er zijn verschillende websites online waar je kunt beginnen met geld lenen. Jouw beste online mogelijkheid om geld te gaan lenen zonder inkomen hangt af van hoeveel hulp je denkt nodig te hebben. Als je al weet hoeveel je moet lenen, en je inkomen is stabiel, en je hebt een algemeen inzicht in je maandlasten, dan kun je dat vooral zelf regelen.

Je kiest dan een vergelijkingssite of kredietverstrekker waar je alles zelf kunt regelen, liefst onder toezicht van de AFM. Voor degenen die niet zeker weten of je geld kunt lenen, is het verstandig om contact op te nemen met een partij die een deskundige of adviseur voor je klaar heeft staan ​​om de soort lening te vinden die het beste bij je past.

Cashwhale waardering:

5/5

Veilig op de website van saldodipje.nl

Een minilening aanvragen

Geld lenen zonder inkomen is een lastige opgave, maar het kan wel. Als je geen vast inkomen hebt, kun je gemakkelijk lenen met een kleine lening, ook wel snelkrediet genoemd. Heb je geen inkomen, geen baanperspectief, heb je het geld niet per se direct nodig? Dan kun je het beste geen geld lenen. Tenzij je zeker weet dat je de lening kunt afbetalen en elke maand voldoende saldo heeft om naast de onderhoudskosten ook de leningskosten te dekken. 

Op dit moment kun je in Nederland alleen een minilening aanvragen bij Saldodipje zonder BKR-controle en zonder loonstrook. Saldodipje biedt minileningen variërend van 100 euro tot 2500 euro. Je kunt voor het eerst tot 800 euro lenen.

geld lenen zonder bkr
Scroll naar boven