AFM banner

8500 euro lenen

Je kunt 8500 euro lenen in de vorm van een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Welke leenmethode je kiest, hangt af van uw bereidheid en keuze voor een lening. Maar minstens zo belangrijk is dat er 8500 euro goedkoop geleend kan worden. Waar kan ik goedkoop geld lenen? Wat is het beste aanbod voor jou? Hoe zorg je ervoor dat je de beste lening krijgt?

8500 euro lenen

8500 euro lenen is natuurlijk heel wat anders dan 100 euro of 500 euro lenen. Als je 8500 euro wilt lenen, is het belangrijk om even te gaan zitten. Het is mogelijk dat je al vele maanden bezig bent met deze lening. Maak daarom de juiste en verantwoorde keuze. Bekijk onderstaande aanbieders en vergelijk ze voor de beste voorwaarden, die bij jouw situatie passen. 

8500 Euro lenen zonder gedoe

Cashwhale waardering:

5/5

Veilig op de website van Santander

Cashwhale waardering:

5/5

Veilig op de website van kredietspotter

Cashwhale waardering:

4.5/5

Veilig op de website van KGN

Persoonlijke lening 8500 euro

Persoonlijke leningen zijn de laatste tijd steeds populairder geworden. Persoonlijke leningen vertegenwoordigen inderdaad veiligheid. Je krijgt een vaste rente en een vaste looptijd. Zo weet u vooraf jouw positie. In het verleden was de rente op persoonlijke leningen veel hoger dan de rente op doorlopend krediet. Gelukkig is dit niet meer het geval. Bij veel banken is het soort krediet niet meer van belang en is de rente hetzelfde. Bij andere banken is de rente op persoonlijke leningen zelfs lager dan op doorlopend krediet. Wat je kiest, hangt af van jouw wensen. Via persoonlijke leningen wordt al het krediet direct op jouw rekening gestort. Je kunt geen geld in de openstaande lening houden. Dit wordt door veel mensen als een nadeel ervaren.

Doorlopend krediet 8500 euro

Wil je flexibeler geld lenen, dan kun je kiezen voor een doorlopend krediet. Met een doorlopend krediet kun je geld besparen op de lening. Je kunt geld opnemen tot aan jouw kredietlimiet en je kunt extra stortingen doen zodat je, de lening vervroegd kunt terugbetalen. En dit zal nooit bestraft worden. Wil je tot een flexibele lening van 1.500 euro komen, dan kan een doorlopend krediet een goede keuze zijn. Houd er echter rekening mee dat de rente op een doorlopend krediet variabel is. Daarom kan de rente stijgen. Hier moet je dus op letten.

Je hoeft alleen rente te betalen over het daadwerkelijk opgenomen bedrag (het openstaande saldo). De rentevoet van doorlopend krediet is meestal lager dan die van persoonlijke leningen of andere krediet vormen, maar is variabel. Daarom kan de rente tijdens de kredietperiode stijgen of dalen. Dit betekent dat leningen na verloop van tijd duurder of goedkoper kunnen worden. De looptijd van het krediet staat niet vast en je weet vooraf niet precies wanneer het krediet volledig is afgelost.

Cashwhale waardering:

5/5

Veilig op de website van Santander

Kan ik 8500 euro lenen zonder BKR toetsing?

In principe kan je geen 8500 euro lenen zonder BKR toetsing. Als de lening hoger is dan 1500 euro, kun je namelijk geen geld lenen zonder de BKR toets. Bij grote leningen zal er altijd BKR toetsing en BKR registratie plaatsvinden.

Ander bedrag lenen

Mocht je liever een hoger of juist een lager bedrag willen lenen dan kan dit. Lees hierover een ander artikel van ons.

Scroll naar boven