Qeld ervaringen & review (2023)

In dit artikel bespreken wij de Qeld review. Wil je ondanks een lening afsluiten bij Qeld maar twijfel je nog of dit een betrouwbare partij is? Lees dan nu ons artikel hierover.

Qeld review

Een lening aanvragen via Qeld?

Opzoek naar een lening voor jouw bedrijf? Wil je bijvoorbeeld nieuwe inventaris aanschaffen of hoger krediet opbouwen? Dan kan dit geregeld worden via de zakelijke kredietaanbieder Qeld. Lees onze review over Qeld hierover.

Bedrijfsgegevens

BEDRIJFSNAAM

Qred Företagslån AB

WEBSITE

https://www.qeld.com/

EMAIL

support@qeld.nl

ADRES

Keizersgracht 391 1016EJ Amsterdam, Nederland

Wie zitten er achter Qeld?

Qeld is een leider in de Scandinavische zakelijke kredietmarkt en een belangrijke deelnemer op de Nederlandse markt. Alle bedrijven kunnen solliciteren. Het heeft momenteel meer dan 100 medewerkers en heeft meer dan 5.000 banen gecreëerd. Qeld is de Nederlandse dochteronderneming van Qred Företagslån AB. We zijn nu vier jaar samen. 

De afgelopen jaren hebben zij kleine ondernemers in Zweden, Finland, Denemarken en Nederland geholpen met krediet. Klanten van Qred en Qeld hebben hun omzet succesvol met 538 miljoen euro verhoogd en 3.190 medewerkers aangenomen.

Voorwaarden Qeld

Jouw bedrijf moet een commerciële bankrekening hebben. Het belangrijkste is dat jouw bedrijf toekomstige betalingen kan betalen en dat het geleende bedrag redelijk in verhouding staat tot de grootte van het bedrijf. Alle Nederlandse zelfstandigen, BV, NV en VoF kunnen leningen aanvragen. Zolang er een geldig KvK-nummer is en de bedrijfsleiding in Nederland woont. Het maakt niet uit of jouw bedrijf nieuw of oud, groot of klein is. Soms verstrekken ze ook leningen aan bedrijven die in gebreke blijven.

Wat zijn de kosten van een bedrijfslening bij Qeld?

Gebruik elke maand een vaste prijs, bepaald door de Qeld-score van uw bedrijf. Er zijn geen andere kosten. Qeld is hier 100% transparant over, zonder aanvullende waarschuwing. De Qeld-score van elk bedrijf is gebaseerd op veel verschillende factoren en na goedkeuring wordt een totale evaluatie uitgevoerd. 

De lening heeft geen tijdslimiet en kan op elk moment worden terugbetaald zonder extra kosten. Als u de lening vervroegd aflost, kan het bedrijf geld besparen. Vraag online een gratis offerte aan, leer de tarieven voor uw bedrijf kennen en ontvang een offerte op maat.

Qeld bedrijfsleningen

De zakelijke kredietverstrekker Qeld is erg geschikt voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) of ZZp’ers. Je kunt jouw eigen zakelijke leningen zelfstandig regelen zonder tussenkomst van de bank. Qeld is een belangrijke speler op de Nederlandse markt en is onderdeel van Qred Företagslån AB in Zweden. Het bedrijf staat onder toezicht van de Zweedse financiële toezichthouder. Je regelt jouw lening gemakkelijk online in 1 minuut zonder dat je een echte afspraak op kantoor hoeft te maken.

De kredietbeoordeling is binnen 1 uur afgerond en als de kredietaanvraag voor 17.00 uur is goedgekeurd, ontvangt je de betaling nog dezelfde werkdag. Kleine en middelgrote bedrijven komen in aanmerking voor leningen van 1.000 euro tot maximaal 100.000 euro. Je hoeft geen rente te betalen, maar betaalt elke maand een vast bedrag. Als je de lening vervroegd aflost, hoeft jenog minder af te lossen.

Geen jaarcijfers

Er is geen vaste looptijd (flexibele terugbetaling), geen opstartkosten, geen verborgen kosten en snelle lening zonder jaarlijkse kosten. Qeld beoordeelt je niet op basis van jouw jaarcijfers of businessplan. Jouw aanvraag wordt beoordeeld op basis van jouw Qeld-score. De Qeld-score van elk bedrijf is gebaseerd op een groot aantal verschillende factoren en er wordt een eindevaluatie uitgevoerd om de maandelijkse vaste leningskosten te bepalen.

Scroll naar boven