SwishFund review (2023)

Opzoek naar een review en ervaringen over de kredietstrekker SwishFund? via dit artikel geven wij je informatie over deze kredietverstrekker. Hierdoor krijg je een beter beeld over een zakelijke lening bij deze kredietverstrekker. 

swish fund ervaringen

Een lening aanvragen via Swish Fund?

Swishfund Nederland helpt uw ​​bedrijf sneller te groeien. Of u nu op zoek bent naar commerciële financiering voor een uitbreidingsplan of een teruglopende cashflow moet opvangen, de financiële ondersteuning van Swishfund kan ervoor zorgen dat u al uw aandacht op het zakendoen kunt richten.

Bedrijfsgegevens

BEDRIJFSNAAM

Swishfund B.V.

WEBSITE

www.swishfund.nl

EMAIL

info@swishfund.nl

ADRES

Anthony Fokkerweg 1, 1059CM Amsterdam

SwishFund eigenaar

SwishFund is opgericht door ondernemers om ondernemers te dienen. Ze begrijpen dat de traditionele financiering van vandaag te ingewikkeld en tijdrovend is geworden. Daarom gebruiken ze de nieuwste technologie om de kosten en complexiteit van traditionele bedrijfsfinanciering te vergemakkelijken. Zakelijk geld lenen kun je eenvoudig lenen. Dit betekent dat ze onmiddellijk beslissingen nemen, in plaats van te werken in complexe vormen en lange termijn verplichtingen. Voer een snelle kredietanalyse uit op basis van uw bedrijfsgegevens en cashflow.

Dit bepaalt de toekomstige financiële situatie van uw bedrijf. SwishFund berekent binnen 24 uur het bedrag en de rente die u kunt lenen. Meestal staat het geld binnen een week op je rekening

Lening aanvragen via Swish Fund

Binnen 10 minuten een zakelijke lening aanvragen. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel en wij kunnen de lening binnen 3 dagen uitbetalen.

  • Leningen van 3.000 tot 1.000.000 EUR
  • Duur van 3 tot 24 maanden
  • Geen ingewikkelde kredietcontroles

Wie komt in aanmerking?

  • Eenmanszaken, BV’s, VOF’s en maatschappen
  • Minimale omzet van EUR 50.000 per jaar
  • Minimaal 12 maanden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Aflossing en Rente

Krediet aanvragen begint bij een maandelijkse rente van 0,7% en is binnen 24 uur geregeld. De rente kan per aanvraag verschillen, afhankelijk van uw nummer. Het rentepercentage is afhankelijk van uw risicoprofiel en varieert van 0,7% tot 2,3%. per maand. Door elke opname kunt u direct de kosten begrijpen.

Procedure SwishFund

Een uniek voordeel van SwishFund is dat ze zich alleen richten op de huidige bedrijfsprestaties en minimumvoorwaarden stellen. Denk niet aan bedrijfsplannen, financiële plannen. Alleen de prestaties van het afgelopen jaar zijn belangrijk voor de evaluatie van uw bedrijf. Bepaal vervolgens uw kredietlimiet op basis van kasstromen in de afgelopen 12 maanden.

Scroll naar boven