AFM banner

Badkamer financieren

Ben je opzoek naar een lening voor een badkamer? Het is handig om een badkamer in een keer te financieren bij een verbouwing. Een nieuwe luxe badkamer biedt veel voordelen. Denk hierbij aan een mooie regendouche of een extra bad. Voor het lenen van geld voor een badkamer zijn verschillende mogelijkheden.

badkamer financieren

Voordat je geld leent voor jouw badkamer, is het belangrijk om alle risico’s van dit soort transacties te begrijpen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Bekijk alle onderstaande aanbieders om de beste keuze te maken.

Aanbieders

Cashwhale waardering:

5/5

Veilig op de website van Santander

Cashwhale waardering:

5/5

Veilig op de website van kredietspotter

Cashwhale waardering:

4.5/5

Veilig op de website van KGN

Geld lenen voor een badkamer

Wat je wensen ook zijn, met een persoonlijke lening kun je het bedrag lenen dat je nodig hebt om je badkamer flink te renoveren. Handig als je bijvoorbeeld nog gebruik maakt van de sanitaire voorzieningen van vorige bewoners, of daar over 10 of 15 jaar genoeg van hebt.

Wij helpen u bij het realiseren van een mooie nieuwe badkamer. U kunt zoveel lenen als u nodig heeft, eventueel plus uw eigen spaargeld. Zo heb je genoeg geld om alle kosten in één keer te betalen en laat je aannemers, loodgieters en bijvoorbeeld stukadoors de offertes goedkeuren die je ontvangt.

Hoeveel geld lenen voor een nieuwe badkamer?

Benieuwd hoeveel het kost om een ​​badkamer te renoveren? De meeste mensen besteden hier zo’n 10.000 tot 15.000 euro aan. Het geld geven ze uit aan nieuwe badkamermeubels, zoals een mooie handdoekenkast of wastafelmeubel. Uiteraard voor ligbaden, vrijstaande modellen op pootjes of (luxe) douches. Wilt u zich heerlijk laten verwennen in de stoomcabine, sauna of douche met massagestralen? Houd er rekening mee dat de kosten iets hoger kunnen zijn.

Over het algemeen is dit het bedrag dat de meeste mensen niet zomaar rondslingeren. Zo kun je geld lenen voor bijvoorbeeld de badkamer met onze persoonlijke lening. Zo doe je het de eerste keer goed en weet je zeker dat je jarenlang plezier hebt van je badkamer. Zo is er een luxe inloopdouche, vloerverwarming onder de tegels en een designradiator voor het drogen van handdoeken.

Cashwhale waardering:

5/5

Veilig op de website van Santander

Badkamer financieren met een persoonlijke lening

De eerste stap bij het lenen van geld voor uw badkamer is het vinden van een geldschieter die bereid is jouw lening goed te keuren. Er zijn verschillende kredietverstrekkers, dus het is belangrijk om je onderzoek te doen en er een te vinden die bij je past. Zodra je een geldschieter hebt gevonden die in overeenstemming is met jouw leningsvoorwaarden, is de volgende stap om de details van jouw lening met hen door te nemen. Dit omvat het bespreken van de omvang van de lening, de rentevoet en andere relevante informatie. Santander is een kredietverstrekker die persoonlijke leningen aanbiedt. Via deze grote kredietverstrekker kan je boetevrij extra aflossen en zelf je betaaldatum kiezen. Het is een van de grootste kredietverstrekkers van Europa.

Geld lenen voor nieuwe badkamers in 3 stappen

1. Het vinden van een geldschieter

De eerste stap bij het lenen van geld voor uw badkamer is het vinden van een geldschieter die bereid is jouw lening goed te keuren. Er zijn verschillende kredietverstrekkers, dus het is belangrijk om je onderzoek te doen en er een te vinden die bij je past. 

2. Leningsovereenkomst opstellen

Zodra je een geldschieter hebt gevonden die in overeenstemming is met jouw leningsvoorwaarden, is de volgende stap om de details van jouw lening met hen door te nemen. Dit omvat het bespreken van de omvang van de lening, de rentevoet en andere relevante informatie. 

3. Akkoord gaan met de Leningsovereenkomst

Zodra je al het papierwerk hebt afgerond en tevreden bent met de voorwaarden van jouw lening, moet je stappen ondernemen om het geld te krijgen dat je nodig hebt. Dit kan het regelen van een leningscontract, het verkrijgen van verificatie van jouw inkomen en meer zijn. Met de hulp van een geldschieter zoals hier vermeld, zou het lenen van geld voor jouw badkamer echter geen probleem moeten zijn.

Cashwhale waardering:

5/5

Veilig op de website van Santander

Ander bedrag lenen

Naast het lenen van geld voor een badkamer hebben we nog meer interessante artikelen geschreven. Bekijk ze via onderstaande links.

Scroll naar boven