Geld lenen voor zonnepanelen

Ben je opzoek naar een lening voor zonnepanelen? Dit is de snelste manier om het paneel te installeren, zelfs als je niet de mogelijkheid heeft gehad om ervoor te sparen. Zo kun je zelf gratis elektriciteit opwekken, wat je energierekening flink kan verlagen. Gebruik onze persoonlijke lening om ervoor te zorgen dat je 5, 6, 12 of meer panelen op het dak kunt plaatsen.

lening zonnepanelen

Natuurlijk zijn er veel verschillende vormen van zonnepaneelleningen. Je kunt net als onze persoonlijke leningen gebruikmaken van energiebesparende leningen of groene leningen. Dit is in de meeste gevallen aantrekkelijker dan jouw hypotheek. Wij hebben jouw mogelijkheden op een rij gezet om erachter te komen welke lening voor zonnepanelen jouw beste optie is.

Aanbieders

Cashwhale waardering:

4.5/5

Veilig op de website van Santander

Cashwhale waardering:

5/5

Veilig op de website van kredietspotter

Cashwhale waardering:

4.5/5

Veilig op de website van KGN

Zonnepanelen aanschaffen

Wil je zonnepanelen gebruiken om gratis elektriciteit op te wekken? De beste investering die u kunt doen om de energiekosten te verlagen. Via onze persoonlijke lening of een van de andere mogelijkheden.

Lening voor zonnepanelen U kunt gebruikmaken van energiebesparende leningen. Ook moet u een scherpe rente betalen, maar er moet wel aan een aantal belangrijke voorwaarden worden voldaan. U kunt bijvoorbeeld 75% aan zonnepanelen besteden en 25% aan andere energiebesparende maatregelen. Daarnaast kunt u de looptijd helaas niet zelf bepalen. Kies je voor groene leningen? Niet elke kredietverstrekker biedt deze functie, wat uw vermogen om rentetarieven te vergelijken beperkt.

Gebruik je een hypotheek op je huis? Heeft u een restwaarde, dan is dat soms een optie. Vergeet niet dat u hiervoor naar een notaris moet gaan en dat u mogelijk moet betalen voor taxaties, aanbevelingen en transactiekosten. Op deze manier kunnen leningen voor zonnepanelen duurder worden dan nodig is.

Lening afsluiten voor zonnepanelen

Lening voor zonnepanelen? De gemakkelijkste manier om panelen te kopen en te installeren, zelfs als je nu geen geld hebt. Zo kun je besparen op de energiekosten, die uiteindelijk elke maand goedkoper uit komen. Om de voordelen van onze persoonlijke lening voor zonnepanelen te begrijpen, kunt u deze natuurlijk online berekenen.

Veelgestelde vragen over geld lenen voor zonnepanelen

Hoeveel geld kan ik lenen voor zonnepanelen?​

Hoeveel geld u kunt lenen voor zonnepanelen hangt af van uw inkomen en vaste lasten. Hoe hoger uw inkomen, hoe meer geld u kunt lenen. Maar je moet natuurlijk wel genoeg geld hebben om je vaste lasten te dekken. Daarom kijkt de geldverstrekker ook naar je maandlasten. Wilt u precies weten wat uw mogelijkheden zijn? Bereken dan hier: Hoeveel kan ik lenen?

Wat is de looptijd van een lening voor zonnepanelen?

Voor leningen aan zonnepanelen is de looptijd erg belangrijk. Dit is de tijd die u nodig heeft om de lening terug te betalen. Welke periode voor u het meest geschikt is, hangt vooral af van de hoogte van de financieringsverliezen die u maandelijks kunt opvangen. Op de lange termijn is de aflossingstermijn langer. Je maandbedrag is dus lager. Maar pas op! Hoe langer de periode, hoe meer rente u betaalt. Dit maakt leningen uiteindelijk duurder. Kies daarom voor de kortste maandlast die je makkelijk kunt betalen. Lees er meer over in het artikel Leningtermijn.

Geld lenen voor gerelateerde onderwerpen

Naast het lenen van geld voor zonnepanelen, hebben wij ook een aantal artikelen geschreven over geld lenen voor bijvoorbeeld een verbouwing.

Scroll naar boven