AFM banner

Geld lenen voor schulden

Geld lenen voor schulden af ​​te lossen? Soms is een nieuwe lening een betere optie dan de verschillende kredieten die je nu hebt. Door meer overzicht en mogelijk hogere tarieven. Zo betaal je elke maand minder en hou je makkelijker het totale geleende bedrag in de gaten.

Met een persoonlijke lening kunt u de schuld van het BKR lenen. Betaal het in één keer af, en daarna heb je nooit meer een bedrag dat je op verschillende plekken hebt geopend. Of, als u belastingschuld heeft, alsof u nog steeds in termijnen betaalt. In al deze gevallen loont het om geld te lenen om de schuld af te betalen. 

Je bent er dus in één keer vanaf. Dus nogmaals, je weet hoeveel je in totaal hebt geleend, inclusief je aflossingsschema. Op basis van een vast maandbedrag, zodat u precies weet waar u aan toe bent en u zelfs een lagere rente kunt betalen.

schulden aflossen met een lening

Cashwhale waardering:

5/5

Veilig op de website van Santander

Cashwhale waardering:

5/5

Veilig op de website van kredietspotter

Cashwhale waardering:

4.5/5

Veilig op de website van KGN

Hoe kan ik geld lenen voor schulden?

Laten we beginnen met het bespreken van schulden in de vorm van lopende leningen en kredieten. Niets te maken met het in gebreke blijven van schulden aan de autoriteiten. U krijgt geen lening als u achterstallig bent of ingeschreven bent bij het BKR.

Ook als je al schulden hebt, is de kredietverstrekker eigenlijk altijd kritischer bij het aanvragen van een nieuwe lening. Dus lenen om schulden af te lossen is iets waar je goed over na moet denken en deskundig advies is geen overbodige luxe. Op een later tijdstip kan een nieuwe lening bij een nieuwe geldverstrekker ervoor zorgen dat je de schuld van andere leningen tegen een lagere rente kunt opvangen. Of korter of langer.

Stel, u heeft een hoge schuld door een doorlopend krediet. Dit doorlopend krediet kampt al jaren met volatiele rentevoeten. En je hebt in de tussentijd niet veel terug betaald, dus je zit nu in de financiële problemen. Het afsluiten van een persoonlijke lening zorgt er dan voor dat je sneller uit de schulden komt en kunt genieten van de huidige lage rentetarieven. 3,9%. Met de nieuwe lening lost u de schuld af.

 LET OP: over de nieuwe lening moet u nog wel maandelijks rente betalen. U bent dus weer verplicht om te betalen. Je bent eigenlijk gewoon je schuld aan het verminderen.

Geld lenen voor schulden met bkr

Gaat het om een schuld aan het BKR, aankopen op afbetaling of heeft u nog openstaande belastingschulden? Het kan soms lastig zijn om een overzicht te krijgen van de verschillende bedragen die je hebt geleend. Je weet dus niet hoeveel in totaal. Of u betaalt hierdoor onbewust hoge rente over minimaal één uitstaand bedrag. Door geld te lenen voor uw schuld, heeft u de mogelijkheid om die bedragen in één keer terug te betalen. Zo weet je hoeveel je in totaal hebt geleend en tegen welke scherpe rente je ervoor betaalt. Mogelijk lager dan de huidige tarieven, waardoor het onder die streep een goedkopere oplossing is.

Ander bedrag lenen

Op zoek naar een lening met schulden? Wij helpen u bij het afbetalen van uw BKR-schuld of belastingschuld. Geld lenen met onze persoonlijke lening waarmee je voortaan een vast bedrag per maand betaalt. Als je op zoek bent naar een ander artikel, bekijk het dan hieronder.

Scroll naar boven